* KOYOTE je širok i raznovrsan brend koji u sebi objedinjuje razne proizvode. Najveću grupu čine bicikli za decu i odrasle, zatim tricikli za najmlađe, bebi oprema, fitness sprave i oprema za vežbanje, kacige za motocikliste te patike-roleri.

* Kvalitet KOYOTE modela bicikala za decu i odrasle zadovoljava i one najzahtevnije. Završna obrada i design rađeni su veoma precizno i pažljivo, tako da je odličan krajnji rezultat koyote-bike bio neizostavan. Linija koju smo 2006. godine plasirali na tržište naišla je na odličan prijem kod korisnika tako da su modeli ostvarili planiranu misiju osvajanja tržišta.

 

 

Naravno nismo zaboravili i one najmlađe kojima je prvi bicikl upravo bio KOYOTE-Dingo. Širok izbor bicikala za decu kao i tricikala garantuje da će svako dete naći nešto za sebe. Paralelno sa linijom bicikala, pokrenuli smo i priozvodnju delova za iste. U našim prodajnim objektima kupac vrlo lako može pronaći željeni deo za svog dvotočkaša.

 

 

 

Sledeću grupu proizvoda čini fitness oprema. Razne sprave, dodaci i oprema za vežbanje naći će mesto u domu svakog entuzijaste i pobornika zdravog života i lepog izgleda.