Ideja o stvaranju brenda KOYOTE javila se krajem 2004 godine kada je rukovodeći menadžment Trgo-produkta uvideo da je spreman da na tržište lansira jednu potpuno novu liniju koja će kvalitetom biti iznad konkurencije, ali cenom u ravni sa njima.


* KOYOTE je potpuno nova sportska linija koja ima za cilj osvajanje dominantne pozicije kada je u pitanju proizvodnja dela sportske i fitnes opreme.
* KOYOTE je na tržište izašao sa programom bicikala,(kako onih za odrasle tako i onih za decu) i delova za njih, pod nazivom KOYOTE BIKE ali program također obuhvaća i fitnes opremu pod zajedničim nazivom KOYOTE GYM, zatim liniju dečijih kolica i opreme za bebe pod nazivom K-BABY LAND te na kraju i nov proizvod na našem tržištu, a to su patike-roleri pod nazivom KOYOTE ROLLER SHOES.

 

 

* KOYOTE je kvalitetan poslovni sistem i nov brend kada su u pitanju biciki, delovi za bicikle, ali i mnogi drugi proizvodi objedinjeni pod imenom "Koyote-sport". Koyote je na tržište lansirao nove moderne linije, koje su po svojim tehničkim karakteristikama na veoma visokom nivou u odnosu na konkurentske. Zahvaljujući veoma razgranatoj prodajnoj mreži naša kompanija je u mogućnosti da isporuči robu na teritoriji cele Srbije.

 

* KOYOTE na tržište izlazi veoma samouvereno s ciljem postavljanja visokih standarda u ovoj oblasti i kreiranjem cene usklađene sa kupovnom moći prosečnog kupca.  Iskustvo našeg menadžmenta stečeno je dugogodišnjim radom stvarajući kompaniju Trgoprodukt, koja je stekla visoku poziciju na tržištu a koja će nastaviti da participira unutar "Koyote group". motore ili bicikle.