Novi nastanak preduzeća Trgo-produkt d.o.o. vezan je za 1996. godinu. Pomenute godine počinjemo da egzistiraramo na teritoriji Inđijske opštine kao DOO, čija je orijentacija trgovina na veliko i malo delova za automobile. Iste godine u Inđiji otvaramo prodavnicu auto-delova i guma, koja je i pored velike konkurencije uspela da se izbori za svoje mesto.


Sticanjem poverenja kod kupaca automatski dolazi do povećanja potražnje, što rezultira odlukom da se investira u sopstveni poslovni objekat. 2001 godine kupujemo poslovni objekat površine 200m2 u centru Inđije, kojeg smo naredne dve godine prilagođavali nameni, da bi nakon izvršene adaptacije isti posedovao maloprodaju sa upravnom zgradom. 1999. godina predstavlja prekretnicu našeg poslovanja. Te godine dolazi do značajnog širenja naših kapaciteta i prodajnog programa, kada u sastavni deo prodajnog programa ulaze bicikli i delovi za njih.


Pored pomenutog moramo istaći i poslovni ugovor o prodaji potpisan iste godine sa proizvođjačem guma “Trayal” , kod koga zauzimamo drugo mesto u prodaji i distribuciji proizvoda. U periodu od 2000 do 2004. godine beležimo značajan porast u pogledu ponude, asortimana, tehničke opremljenosti, ali i u broju poslovnih partnera i zaposlenih u samom preduzeću.
2005 krećemo sa uvozom i proizvodnjom bicikala pod sopstvenim brendom KOYOTE. 2006 godine proširujemo asortiman proizvoda sa dečijim biciklima, triciklima i svom pratećom opremom za dvotočkaše.

 

Asortiman se prodajekako u * VELEPRODAJI tako i u * MALOPRODAJI

Počeci naše kompanije vezuju se za trgovinu u okviru prve prodavnice koja se nalazi u ulici Kralja Petra u Inđiji. Zahvaljujući širokom asortimanu, odličnim cenama i usluzi postigli pozicionirali smo se u klasu najkvalitetnijih prodavnica tog tipa. Proizvodnja biciklova za svačije potrebe. Uživajte u vožnji na ulici, offroad, planini ili uz reku. Veliki izbor biciklova za decu kao i kompletna dodatna oprema. Takođe posedujemo vrlo razvijenu i kvalitetnu servisnu mrežu. Proizvodnja biciklova za svačije potrebe. Uživajte u vožnji na ulici, offroad, planini ili uz reku. Veliki izbor biciklova za decu kao i kompletna dodatna oprema. Takođe posedujemo vrlo razvijenu i kvalitetnu servisnu mrežu. Trgo-produkt d.o.o. Inđija poseduje Autocentar koji je urađen po najvišim svetskim standardma i u okviru koga mogu potencijalni posetioci da dobiju kompletnu uslugu besplatne zamene ulja vakumskim pištoljem...